Privacyverklaring Hertog Vloeren B.V.

 

 

Inleiding

De privacyverklaring van Hertog Vloeren BV, gevestigd te Bunde, Nederland verschaft informatie over persoonsgegevens die wij verwerken van gebruikers die gebruik maken van door of aan Hertog Vloeren BV geleverde producten, zoals o.a. houten vloeren, (wand)panelen, traptreden en plinten. Ook het gebruik van onze website valt hieronder. Hierin kunt U vinden waarom wij persoonsgegevens verzamelen, hoe wij deze gebruiken, beschermen en de rechten die u heeft inzake uw persoonsgegevens.

 

Welke gegevens bewaren/verwerken wij

Als klant of leverancier van Hertog Vloeren BV registreren wij uw bedrijfsnaam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en contactpersoon. Ook uw aankopen of leveringen worden door ons geregistreerd.

Voor het versturen van nieuwsbrieven registreren wij uw bedrijfsnaam, e-mailadres en contactpersoon.

Als u www.hertog.com bezoekt plaatsen wij “functionele”  en “tracking” cookies.

 

Met welk doel verwerken wij gegevens

Hertog Vloeren BV kan persoonsgegevens voor de volgende doeleinden gebruiken:

Voor aankopen/leveringen:

In het geval u bij ons een aankoop doet of aan ons levert, wordt u bij ons als klant of leverancier geregistreerd.

De gegevens zijn dan nodig voor het afhandelen van orders, betalingen en transporten.

Voor garantie, service of geschillen:

Indien u bij ons een aankoop plaatst of aflevert, registreren wij u als klant of leverancier. De gegevens zijn dan nodig om verzoeken te kunnen behandelen.

Voor elektronische nieuwsbrieven:

Wij vragen uw toestemming voor het versturen van nieuwsbrieven. Onderaan iedere nieuwsbrief treft u een link aan waarmee u zich eenvoudig kunt uitschrijven. Uw persoonsgegevens worden dan uit onze registratie verwijderd.

 

Delen van gegevens met derden

Onder bepaalde omstandigheden delen wij persoonsgegevens met derde partijen. Dit gebeurt echter altijd onder strikte voorwaarden, waaronder een geheimhoudingsbeding.

Met wie delen wij persoonsgegevens:

Externe service partijen:

In geval van service, omruiling, reparatie, geschillen maken wij naast onze eigen dienst, gebruikt van externe partners.

Website:

Onze website wordt geschreven en gehost door derde partijen.

Dealers/agenten:

Het kan zijn dat persoonsgegevens met ons of door ons gedeeld worden met een dealer of agent van Hertog Vloeren BV. Betreffende partijen handelen dan in opdracht van Hertog Vloeren BV.

 

Opslag periode

- Persoonsgegevens die nodig zijn voor orders, na leveringen, garantie, service of geschillen worden niet langer dan strikt noodzakelijk is bewaard zodat wij uw informatie kunnen gebruiken bij vragen hierover.

- Persoonsgegevens zoals -emailadressen voor mailingen zullen niet langer dan strikt noodzakelijk is worden verzameld of tot u zelf actie onderneemt om u uit te schrijven.

 

Recht op inzage, correctie of verwijdering

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Daarnaast heeft u het recht om toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking ervan door Hertog Vloeren BV.

Voor vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens, over welke gegevens wij van u hebben geregistreerd of voor welk doel wij deze gebruiken, alsmede vragen of een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht, intrekking tot uw toestemming, of een bezwaar op de verwerking hiervan, kunt u ons contacteren via:

 

Hertog Vloeren BV

Meerstraat 20

6241 ND Bunde, Nederland

E-mail: info@hertog.com

 

U hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

 

Beveiliging

Onze gegevens worden op onze eigen servers opgeslagen en ons netwerk is naar buiten toe beveiligd middels een firewall. Hertog Vloeren BV heeft passende maatregelen genomen om misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te voorkomen.

 

Cookiebeleid

Wij maken op onze website www.hertog.com gebruik van zowel “functionele” als “tracking” cookies.

De functionele cookies worden gebruikt om de website gebruikersvriendelijker te maken door het gedrag van de bezoeker bij te houden en bepaalde voorkeuren op te slaan.

De tracking cookies worden gebruikt om bezoekersstatistieken bij te houden over het gebruik van onze website.

U kunt deze cookies ook uitschakelen door in het menu van uw browser alle of slechts bepaalde cookies te weigeren.

 

Het wijzigen of bijwerken van onze privacyverklaring

Onze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie kunt u altijd op onze website zien.