Sinds 1985

Ons verhaal

Hertog Vloeren is één van Nederlands bekendste, door design gedreven vloerenfabrikanten uit de omgeving van de prachtige Romeinse stad Maastricht. Als één van de eerste fabrikanten heeft Hertog zich gespecialiseerd in de productie van authentieke verouderde eiken vloeren die we terugvinden in woningen, winkels, kantoren, hotels en restaurants over de hele wereld. Opgericht in 1985, zijn we zeer trots op onze prestaties van de afgelopen 30 jaar. Vooral omdat we door innovatie en ontwikkeling nieuwe kleuren en afwerkingen hebben kunnen ontwikkelen en er naar zijn blijven streven de beste in ons vakgebied te zijn en door de jaren heen trouw zij gebleven aan het erfgoed van ons merk.

Wij zijn Hertog.
Specialisten in verouderde eikenhouten vloeren.

Hertog heeft altijd als doel gehad zich te onderscheiden door design en innovatie, maar even belangrijk is onze wens om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen door het aanbieden van deskundig advies en eersteklas service.

Vanuit onze 26.000 m2 productiefaciliteit, werken we met de meest getalenteerde mensen en hanteren we strenge kwaliteitseisen om onze mooie, inspirerende vloeren in optimale conditie bij onze klanten te krijgen. Massief of Duoplank, breed of smal, Hongaarse punt of Versailles paneel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Betrokkenheid bij het milieu & Duurzaamheid

Hout is onze basis. Het is de grondstof die ons dag in dag uit inspireert. Onze directe ervaring met hout heeft ons doen begrijpen, buiten het feit dat het de bron van ons werk is, wat zijn waarde is als natuurlijke hulpbron. Wij zien het als onze plicht deze te beschermen.

Het kiezen van een Hertog vloer betekent niet alleen een keuze voor kwaliteit, vormgeving, passie en oog voor detail, maar ook de veilige wetenschap dat het is gemaakt met volledig respect voor het milieu om ons heen.